Over Natascha

0799-1

 

 

 

Welkom op mijn site, mijn naam is Natascha en ik ben dol op alles wat met eten te maken heeft!

 

Ik ben intussen alweer 40 lentes jong en heb een gezin met twee heerlijke pubers. Voordat ik Happy Dolphin Cooking heb opgericht werkte ik jaren lang in mijn eigen bedrijf in de kinderopvang dat ik uiteindelijk heb verkocht. Maar daarvoor, zelfs nog voordat ik de kinderen kreeg, heb ik jaren als gastvrouw in de bediening gewerkt. Ik heb toen ook zo’n beetje van alle niveaus mogen proeven, van ‘in speedy modus’ borden serveren op een van de bekendste pleinen die Maastricht rijk is tot de aan tafel geflambeerde crêpe Suzette van een Michelin sterrenzaak.  Het was een geweldige tijd met vele mooie ervaringen die ik nu nog steeds meeneem in elke workshop die ik geef.

 

Lekker koken is voor mij altijd al een hobby geweest waar familie en vrienden heerlijk van konden genieten.  Tot de dag dat ik bij een goede vriendin en haar man, die een gerenommeerd restaurant in Maastricht hadden, mocht meehelpen in de keuken. Toen werd die hobby een passie!  Ik was verkocht, wekelijks kon je me in hun keuken vinden en al gauw voelde ik het verlangen om van mijn passie ook mijn werk te maken.

Een nieuwe droom was ontstaan!

 

Intussen is die droom uitgekomen en is Happy Dolphin Cooking een feit. Het is ongelooflijk en het maakt me tot een gelukkig mens, want ik hou van wat ik doe en ik doe waarvan ik houd. Ik vind het heerlijk om mijn kennis en kunde te delen met anderen, of dit nu gaat middels het geven van een kookworkshop bij iemand thuis/op locatie of dat ik een heel weekend zelf in de keuken sta tijdens een (spirituele) cursus, ik geniet elke dag weer met volle teugen!