Kookfeestjes volwassenen

Chocolade workshop

 

Graag kom ik bij jou thuis* om in jouw keuken, met jouw vertrouwde spulletjes (aangevuld met die van mijzelf waar nodig) te koken met jou en je vrienden of familie. Samen een heerlijke maaltijd of misschien liever zoete bonbons bereiden en al doende een hoop nieuwe dingen en de fijne kneepjes van het kookvak leren. En…natuurlijk, wat is leuker dan het daarna lekker op te peuzelen in de intimiteit van je eigen plek samen met je genodigden. Hieronder een aantal mogelijkheden;

 

Wapas (wereld tapas): heerlijke kleine gerechtjes met een mix van over de hele wereld die samen een buikvullende maaltijd vormen, zo heb je er voor iedereen wel wat lekkers tussen.

– Fingerfood: heerlijke kleine gerechtjes waarbij bestek overbodig is. Ook heel leuk als inleiding voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje waarbij jullie na de workshop nog meer gasten uitnodigen om te komen genieten van al dat lekkers.

Engelse High Tea: een mooie mix van zoete en hartige gerechtjes die na afloop onder het genot van een sprankelende cocktail en/of kopje thee genuttigd kunnen worden. Niet alleen om 16:00 uur lekker.

Chocolade/bonbons: laat je verrassen door de mogelijkheden die chocolade ons biedt. Of je nu graag een gevulde bonbon wilt maken, een schaal vol kersenbrownies of liever creatief aan de slag gaat met het maken van een persoonlijke chocolade mandala, een ding is zeker, chocolade verveelt nooit.

Meer informatie over de verschillende kookfeestjes vind je op deze site terug onder workshops.

 

Tarieven kookfeestje volwassenen (particulier):

  • € 150,-     Groepstarief voor de kookworkshop t/m max. 8 deelnemers
  • € 15,-       Toeslag 9 t/m 15 deelnemers pp
  • € 10,-       Toeslag 16 t/m 25 deelnemers pp
  • € 0,19       Km-vergoeding per gereden km (prijs wordt berekend bij offerte-aanvraag)
  • € 45,-       Optionele boodschappenservice
  • € 6,50 tot € 17,50 per deelnemer aan ingrediënten

Afhankelijk van welk type workshop je kiest en waar je de boodschappen doet zal het bedrag voor de ingrediënten wijzigen,  je ontvangt altijd een prijsindicatie van de boodschappen in de offerte.

(Het boodschappenlijstje ontvang je 1 week voor aanvang van het kookfeestje)

 

 

Voor zakelijke klanten gelden bovenstaande tarieven + 21% BTW.

 

 

* Het is ook mogelijk om het kookfeestje op een door jou gekozen locatie te houden, denk bijvoorbeeld aan een sportkantine of bedrijfslocatie.

 

Tevens werk ik in Maastricht samen met 2 hele fijne kookstudio’s. Het is ook mogelijk een van deze locaties te huren voor het houden van een kookfeestje.

Studio 1: tot max. 15 personen

Studio 2: tot max. 28-30 personen